ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE
ELLIE

ESSENTIELELLIE

165,00 €

Référence : 98781

Caractéristiques :

Rok met hoge taille gemaakt van een gerecyclede polyestermix met een glanzende afwerking. De stof is in de taille vastgebonden met bandjes, waardoor het gedrapeerde effect van het halflange silhouet wordt geaccentueerd.

<51% gerecycled polyester, 49% polyester

Marque :essentiel

Référence :98781

Couleur :Vert

Catégorie :Confectie

Type d'article : Jupe

Pour vous assurer de choisir la bonne taille et profiter pleinement de votre achat, consultez notre guide des tailles. Vous y trouverez des conseils et des mesures détaillées pour chaque type de produit.

LIVRAISON

Livraison gratuite en Belgique sur les commandes au-dessus de 30 €.

Pour plus d'informations sur les livraisons, cliquez ici.

RETOURS

Les retours sont gratuits dans un délai de 14 jours à compter du jour de livraison de votre commande.

Pour plus d'informations sur notre politique de retour, cliquez ici.

ESSENTIEL ELLIE schoenen in Groen

De perfecte keuze voor trendy, comfortabele looks

.

Ontdek de ESSENTIEL ELLIE schoenen in Green, de nieuwste trend in fashion sneakers. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en combineren stijl en comfort voor alle gelegenheden.

Waarom kiezen voor ESSENTIEL ELLIE schoenen in Green?
  1. Modieuze stijl - De ESSENTIEL ELLIE sneakers in Green bieden een moderne en trendy look, perfect om elke outfit stijlvol aan te vullen. Of het nu gaat om een avondje uit met vrienden of een avondje naar de stad, deze schoenen laten je stralen!

  2. Ultimate comfort - Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, bieden deze schoenen uitstekende demping en een perfecte pasvorm voor de hele dag comfort. Je kunt wandelen, rennen en dansen zonder je zorgen te maken over je voeten!

  3. Uitzonderlijke duurzaamheid - De ESSENTIEL ELLIE schoenen in Green zijn gemaakt om lang mee te gaan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn ze bestand tegen dagelijkse slijtage en zien ze er onder alle omstandigheden zo goed als nieuw uit.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op een modieus paar schoenen waarmee je je zowel comfortabel als stijlvol voelt! Koop je ESSENTIEL ELLIE schoenen in Green nu door op de knop hieronder te klikken.

Koop nu en loop voorop in de mode terwijl je comfortabel blijft!